Apartmány Hrádeček

Apartmány Hrádeček
Interiéry:Ing. arch. Martina Rosová
Spolupráce: Ing. Petr Košťál, Ing. Miroslava Ježková, Ing. Vít Zinga, Marie Dvořáková, Andrea Junková, Ing. Jan Pěnčík, Ing. Pavel Rus
Adresa: Mladé Buky 445, Mladé Buky, Česká republika
Projekt:2015-16
Realizace:2017-18
Apartmány Hrádeček jsou umístěny v těsném sousedství podkrkonošského golfového klubu Grund Resort. Třináct solitérních domů s moderním horským designem zasazených do svahu kopce nad Mladými Buky obsahuje dvacet šest apartmánů velikosti 2KK a 3KK a nabízí jedinečný výhled na Krkonoše a Rýchorský hřbet. Spojení soukromí solitérních domů s výjimečně komfortním zázemím čtyřhvězdičkového hotelu s restaurací, wellness a golfovým hřištěm je v českých horách unikátním řešením apartmánového bydlení pro relaxaci, zábavu a různorodé sportovní vyžití.
Pro design navržených přízemních domů s plochou střechou je typická jednoduchá linie a prosklené průčelí s konzolou zastřešené terasy. Elegantní bílé fasády jsou doplněny kamenným obkladem soklu a dřevěným obkladem v prostoru terasy. Osou domu prochází krytý průchod, z něhož se vstupuje do jednotlivých apartmánů. Na něj navazují společné prostory skladu a technické místnosti.
Do apartmánu se vstupuje přes prostornou předsíň, z níž jsou přístupné ostatní místnosti. Vzdušný obývací pokoj s výhledem je prosklenou stěnou propojen s krytou terasou. Koupelna je vybavená klozetem, umývadlem a velkým sprchovým koutem. Dům velikosti 2 + KK má jednu ložnici, jednotky velikosti 3 + KK mají navíc samostatnou toaletu a druhou ložnici. Jednotný design interiérů je pečlivě navržen s ohledem na budoucí pronájem apartmánů. Vlastníkům apartmánů se však bylo nabídnuto variantní barevné ladění.
Apartmány Hrádeček jsou s ohledem na provozní náklady navrženy jako dřevostavba s důrazem na nadstandardní tepelně technické vlastnosti a precizní provedení detailů. Domy jsou vybaveny přímotopným podlahovým vytápěním.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od ROSA – ARCHITEKT