Rekonstrukce panelákového bytu

Rekonstrukce panelákového bytu
Realizace:2013
Užitná plocha:70 m2


Velmi ojedinělý interiér vznikl na základě přání a snu klientů. Zcestovalí majitelé bytu snili o bílém interiéru. Říkáte si nesmysl? Nepředstavitelné! A nepraktické?  A není to náhodou v současné době plné robotických vysavačů a stále více oblíbených paní na úklid předsudek?
Bílý interiér má několik výhod: působí harmonicky a navozuje pocit čistoty. Celý byt působí vzdušněji a prostorněji. Navíc je jednoduchý a elegantní. Díky barevným doplňkům je interiér svěží a může změnit svůj vzhled, kdykoli si majitelé oblíbí jinou barvu a to bez velkých investic.
Bílá jako základ dává velmi dobře vyniknout uměleckým předmětům v policích, obrazům a 3D tapetám na stěnách, nebo barevnému, designovému nábytku a osvětlení.
Na opačném principu je navržena koupelna a samostatné WC. Na stěnách je šedý obklad, který dává vyniknout bílé sanitě a koupelnovému nábytku.
Interiér je vybaven nepřímým LED osvětlení, které se těší stále větší oblibě. LED pásky jsou použity hlavně pod stropem po obvodu kuchyňských skříněk a úložných skříní na chodbě. Interiér tak může být příjemně osvětlen během celého večera.
Někdo by si mohl myslet, že majitelé bytu udělali chybu a nyní bědují. Omyl! Jsou ve svém vysněném bytě šťastní a stále se ze svých cest těší domů!
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Eva Bradáčová