Do not follow this link, or your host will be blocked from this site. This is a spider trap.
PŘIHLÁSIT SE  (trvale)
Uživatel:
Heslo:
Zapomněli jste heslo?
Registrace nového čtenáře
archiweb
NOVY fullbanner
HLEDEJ v sekci     
Horní stanice lanovky - Svačinárna

Autor: ROSA – ARCHITEKT | Michal Rosa
Adresa: Černá Hora, Janské Lázně, Česká republika | mapa
Investor: MEGA PLUS s.r.o.
Projekt: 2013 Realizace: 2013

Stavební úpravy a interiéry svačinárny jsou první etapou rekonstrukce horní stanice lanovky na Černou Horu v Krkonoších. Svačinárna nabízí zázemí lyžařům, běžkařům, cyklistům a turistům. Součástí projektu je i úprava toalet, vybudování sprchy pro veřejnost s přebalovacím pultem a dětský koutek. Zateplení a nově navržené řízené větrání prostoru svačinárny umožní temperování prostoru za podstatně nižších nákladů.
Zdroj: autorská zpráva
Vložil: Jan Kratochvíl, 12.02.14
Návštěvnost: 37951 čtenářů
Sdílet: 
Poslat odkaz na tuto stránku e-mailem
Vaše jméno Vaše emailová adresa
Váš vzkaz
Na tyto adresy (oddělte čárkou)   
Komentáře
Předmět Autor Datum
show all comments add comment
Burza práce
Aktuálně
Kalendář akcí
arrow
Prosinec 2017
arrow
Denní zprávy
e-SHOP
BLOG - poslední články
Poslední komentáře
BLOG - poslední komentáře
TOPlist © archiweb.cz 1997-2017
Všechny materiály zveřejněné na těchto www stránkách podléhají autorskému zákonu (č.121/2000 Sb.). Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
archiweb.cz využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ČTK.