Interiér bytu Baarova

Interiér bytu Baarova
Původní projekt / dispozice
– původní dispozici jsme upravili zejména rozšířením obytného pokoje na úkor pracovny. Do obytného pokoje se tak dostalo jedno okno navíc a vznikl dostatečný prostor pro umístění jídelního stolu i sedačky. Díky tomuto rozšíření došlo k vytvoření větší vstupní haly místo původní předsíňky, kterou jsme navíc prosvětlili denním světlem pomocí skleněné posuvné stěny. Dalšími úpravami prošly koupelny, jejich umístění i korekce množství použité sanity. K ložnici jsme naopak připojili samostatnou šatnu a upravili orientaci postele.
Koncept /barevnost /materiály – celý interiér je laděn v pánském stylu, tedy monochromatická barevnost, spíše v tmavších odstínech. Dominantním materiálem je dřevěná podlaha probarvená do šedomodré s výraznou kresbou.
Kuchyně – je tvarována se středovým ostrůvkem bez vaření, které je umístěné u stěny. Část kuchyně je provedena z vysokých skříní. Díky tomu nad nízkou částí nebylo nutné použít horní skříňky. Pracovní deska je z umělého kamene, dvířka lakovaná mdf.
Obývací pokoj – ostrý úhel rohu místnosti byl osazen hmotou s krbem na biolíh. Pod hmotou krbu je umístěna průběžná police, do které jsou v další části usazeny vestavné nerezové květináče. Sedačka je orientována s výhledem na terasu, TV i krb. V prostoru za sedačkou je umístěny velký jídelní stůl pro 6 – 8 osob.
Ložnice – je přístupná z obytné části domu dlouhou chodbou a na konci oddělena pískovanými skleněnými dveřmi. Prostor je vybaven jednoduše, pouze polstrovanou postelí na míru. Z ložnice je přístupná koupelna. Zastínění ložnice je z metalické mačkané textilie.
Koupelny – v bytě jsou umístěny 2 samostatné koupelny, jedna přístupná z ložnice, která je vybavena sprchovým koutem a sestavou 2 umyvadel. Díky prosvětlení denní světlem jsme zvolili antracitovou stěrku. Naopak druhá koupelna, do budoucna určená pro děti nebo hosty, je provedena ve světle šedé stěrce.
2 komentáře
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
ANO - PARÁDNÍ
jakub kuchar
13.06.13 02:03
Dispozice
Pavla G.
13.06.13 10:13
zobrazit všechny komentáře

Více staveb od OOOOX s.r.o.