LOOOOX

Interiér showroomu s doplňky

LOOOOX
LOOOOX = Luxury by OOOOX - pečlivý výběr doplňků z cest po Evropě
LOOOOX = Looks by OOOOX - výroba doplňků dle designu OOOOX

Program – showroom vznikl jako odpověď na neustálé marné hledání doplňků do našich projektů. Rozhodli jsme se soustředit naše oblíbené prvky na jedno místo a klientům tak zpříjemnit poslední fázi řešení interiéru - tedy výběr doplňků. Hlavní kritétériem výběru je náš vkus, nikoliv obchodní hledisko toho, co se bude lépe prodávat. LooooX je otevřen i dalším architektům a koncovým klientům. Mezi hlavní materiál doplňků patří beton, sklo a luxusní textilie.
Showroom / prostor - prostor jsme vybrali v budově bývalých Elektrických podniků v Praze na Vltavské, která se postupně stává centrem designérů a architektů.
S ohledem na architektonickou hodnotu objektu jsme všechny letité nánosy postupně odstranili až na podstatu kontrukcí a odhalili tak původní mozaikovou dlažbu v horním patře, cementové dlaždice ve spodním patře, ocelové schodiště se slizičkovým plechem a především funkční "termostaty" původního centrálního vytápění a klimatizace Carrier. Malby po stranách prostoru jsme oškrábali. Elektrorozvody jsou provedeny v duchu 30. let - přiznané s bakelitovými zásuvkami a vypínači s páčkami. Reflektory PAR jsou umístěné na liště z kabelové lávky. Ostatní závěsná svítidla jsou výběr z produkce LooooX. Police po obvodu prostoru jsou tvořené nastříkanými paletami. Středový prezentační stůl má podnož ze starých barelů v bílém nátěru.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od OOOOX s.r.o.