Do not follow this link, or your host will be blocked from this site. This is a spider trap.
PŘIHLÁSIT SE  (trvale)
Uživatel:
Heslo:
Zapomněli jste heslo?
Registrace nového čtenáře
archiweb

HLEDEJ v sekci     
Pavilon v rekreačním parku Torrevieja
Parque de la relajación Torrevieja

Autor: Toyo Ito
Spoluautor: José-Maria Torres Nadal
Adresa: Calle Rafael González Machaquito, Torrevieja, Španělsko | mapa
Realizace: 2007 Plocha pozemku: 80900 m²

Projekt nahrazuje tradiční aktivity v solné laguně Torrevieja, jimiž jsou bahenní lázně. Projekt se má skládat ze tří šnekovitě stočených staveb obklopujících park podél jezera. První objekt (informační kancelář a převlékací kabiny) je téměř dokončená, ale proces výstavby se zastavil a realizace zbývajících dvou objektů zůstává nejasná (venkovní lázně a restaurace). Šroubovitá konstrukce je vytvořená z ocelových spirál potažených dřevěným pláštěm. Výsledné tvary hledají inspiraci v přírodních motivech, čímž dodávají místu  na nové funkci i významu.
Autor: Petr Šmídek, 12.01.11
Návštěvnost: 30198 čtenářů
Sdílet: 
Poslat odkaz na tuto stránku e-mailem
Vaše jméno Vaše emailová adresa
Váš vzkaz
Na tyto adresy (oddělte čárkou)   
Komentáře
Předmět Autor Datum
show all comments add comment
Burza práce
Aktuálně
Kalendář akcí
arrow
Duben 2017
arrow
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Denní zprávy
e-SHOP
BLOG - poslední články
Poslední komentáře
BLOG - poslední komentáře
TOPlist © archiweb.cz 1997-2017
Všechny materiály zveřejněné na těchto www stránkách podléhají autorskému zákonu (č.121/2000 Sb.). Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
archiweb.cz využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ČTK.