Rodinný dům ve Všechovicích u Tišnova

Rodinný dům ve Všechovicích u Tišnova
Záměrem architekta bylo navržení rodinného domu tak, aby byly splněny požadavky investora a aby byl objekt řádně zakomponován do krajiny. Objekt je jednoduchého půdorysného tvaru rozměrů přibližně 16,8 x 11,5 m s plochou střechou a atikami, které napomáhají tvořit dobré hmotové proporce celku. Architekt zohlednil orientaci ke světovým stranám a dispozičně navrhl optimální rozmístění místností dle funkcí. Součástí řešení ji i sklad zahradní mechanizace v úrovni příjezdové rampy o roz- měrech přibližně 4,02 x 3,15 m s plochou střechou.

1. NP 
V přízemí domu je navržena obytná místnost, kterou tvoří propojený kuchyňský kout, jídelna a obývací pokoj s krbem. Dále sauna, přes kterou je přístup do skladu, WC, technická místnost, sklad potravin a schodiště.

2. NP   
V patře je klidová zóna tvořená dvěma pokoji, ložnicí, šatnou a koupelnou přístupnou z ložnice přes šatnu a z chodby. V patře je situována garáž pro dva automobily. Propojení s okolím v 1.NP je zajištěno přes terasu v přízemí, v 2.NP přes hlavní příjezdovou rampu.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Adam Rujbr Architects s.r.o.