Interiér bytu Atrium Slezská

Interiér bytu Atrium Slezská
Požadavkem investora bylo zařídit dvoupokojový byt s kuchyňským koutem ve vyšším standardu určený k pronájmu, v čistě v manažerském stylu, s orientací na náročnější klientelu.
Byt se nachází v posledním patře bytového domu Atrium Slezská s výhledem na Moravskou Ostravu a Přívoz a její okolí.
Panorama Ostravy samo předurčovalo k minimalistickému pojetí interiéru. Člověk po celodenní práci spočine v čistém interiéru s výhledem na celou Ostravu. Interiér, v bílém provedení s kontrastním černým leskem, je doplněn dubovou podlahou. Interiér doplňuje svými barvami "exteriér", jako jeden velký obraz ve stylu SORELY, s kouřícími komíny továren a západem slunce při výhledu z terasy bytu.
V celém interiéru jsou použity jen tři materiály a tři barvy, což dodává interiéru punc luxusu.  Vestavné skříně a kuchyňská linka - bílý lesk, doplněny o madla z eloxovaného hliníku. Pracovní deska baru a kuchyňské linky jez umělého kamene. Doplňkovou barvou u kuchyňské linky je zvolen černý lesk. Stropní svítidla jsou přisazena z eloxovaného hliníku. Podlaha dub. Doplňky jsou zvoleny černá hovězí kůže na podlaze, černý konferenční stolek, barové stolice v černo-bílé barvě. "Intimní atmosféru" dotváří jednoduchý bílý závěs, který je spuštěn až na zem, bílá tapeta s téměř nepatrným proužkem, která v kombinaci s celkovým osvětlením prostoru v kombinaci teplé bílé s chladnou studenou pod kuchyňskou linkou, umocňuje intimitu a čistotu celého prostoru.
0 komentářů
přidat komentář