Do not follow this link, or your host will be blocked from this site. This is a spider trap.
PŘIHLÁSIT SE  (trvale)
Uživatel:
Heslo:
Zapomněli jste heslo?
Registrace nového čtenáře
archiweb

HLEDEJ v sekci     
Centrum sluchu a řeči, Curych

Autor: e2a eckert eckert architekten | Piet Eckert, Wim Eckert
Projekční tým: Sebastian Holzhausen, Hans-Peter Kistler
Adresa: Curych, Švýcarsko
Investor: Baudirektion Kanton Zürich
Realizace: 2009

Rekonstrukce staré školní budovy — Interiér školy z počátku dvacátého století prošel během let řadou rekonstrukcí. Naším cílem bylo navrátit budově její jedinečné kvality a znovu z ní vytvořit jeden celek.
Zásadní body rekonstrukce představovaly: rekonstrukci původních světelných a prostorových kvalit a novou interpretaci původně užité barevnosti. Nezbytné nové zásahy – jako například schodiště – jsou jasně odlišitelné a vytvářejí v budově svébytné, osobité prvky.
Projekt
Fotograf
Radek Brunecký
Zdroj: Autorská zpráva
Vložil: Kateřina Lopatová, 30.03.11
Návštěvnost: 41291 čtenářů
Sdílet: 
Poslat odkaz na tuto stránku e-mailem
Vaše jméno Vaše emailová adresa
Váš vzkaz
Na tyto adresy (oddělte čárkou)   
Komentáře
Předmět Autor Datum
show all comments add comment
Burza práce
Aktuálně
Kalendář akcí
arrow
Březen 2017
arrow
Denní zprávy
e-SHOP
BLOG - poslední články
Poslední komentáře
BLOG - poslední komentáře
TOPlist © archiweb.cz 1997-2017
Všechny materiály zveřejněné na těchto www stránkách podléhají autorskému zákonu (č.121/2000 Sb.). Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
archiweb.cz využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ČTK.