Prezentační prostor IVG

Prezentační prostor IVG
Adresa: Radlická 740/113D, Jinonice, Praha, Česká republika
Investor:Import Volkswagen Group, s.r.o.
Realizace:2009


Návrh interiéru vychází z požadavku investora na vytvoření reprezentativního prostoru pro prezentaci nových vozů koncernu Volkswagen. Nejde o klasický showroom, ale o plně vybavené školící středisko a předváděcí centrum pro prodejce značky. Prostor pro reklamní akce.
Celá koncepce je založena na velké flexibilitě prostoru - mobilní přestavitelné příčky a řízení audiovizuálního systém umožňují velkou variabilitu a využití prostoru pro prezentaci nových modelů aut, školení, pořádání vzdělávacích akcí atp.
Součástí prostoru je výstavní plocha, centrální  barové sezení, konferenční/školící zóna, nízké sezení a nutné zázemí pro chod prezentačního prostoru.
Velký důraz je kladen na osvětlení prostoru, které je řízeno centrálně s možností nastavení jednotlivých scén v závislosti na probíhajících aktivitách. Špičkové vybavení audio-video technikou umožňuje dynamicky měnit jednotlivé prezentace, nebo naopak využít veškeré vybavení pro jednu akci.
Bílá podlaha z PUR stěrky, bílé stěny a dělící desky jsou doplněny hliníkovým lamelovým podhledem s vestavěnými lineárními svítidly. Čistý bílý interiér tak dává vyniknout nejen kráse aut známých značek, ale umožňuje pořádání akcí nejrůznějšího typu.
1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
hmm...
mIkI_n
01.07.10 12:27
zobrazit všechny komentáře

Více staveb od S.H.S architekti s.r.o.