Atelier 8000 spol. s r. o., to je komplexní služba zákazníkovi. Investor má pouze dvě starosti: podnikatelský záměr a zdroj financování na jeho realizaci, vše ostatní je otázkou profesionality stavění - architektura, projekt, inženýrská činnost, organizace a kontrola realizace.

Realizace a projekty

Výstavy
Stavitelství - Galerie Na Dvorku, České Budějovice, 1987
Galerie Jaroslava Fragnera, Praha, 2004
Kulturní centrum Solnice, České Budějovice, 2004

ATELIER 8000 spol. s r.o. byl založen v roce 1990 architekty Martinem Krupauerem a Jiřím Stříteckým na základě touhy stavět - realizovat stavby s maximální mírou tvůrčí a pracovní svobody a odpovědnosti vůči klientovi - investorovi. Tato snaha, přesvědčení o architektovi, jako člověku, který je klientovi zodpovědný za celý průběh díla od návrhu až po realizaci, vedla k vybudování týmu schopného profesionálně zajistit celý průběh stavby.

ATELIER 8000 spol. s r.o. zpracovává zakázky v hodnotách desítek až mnoha set miliónů korun, vlastními silami zajišťuje architektonickou, stavebně-inženýrskou a provozní složku projekční práce. Dlouhodobě spolupracuje s řadou specializovaných profesí, cílem je kontinuita práce, vztahů a úspěch projektu ve všech fázích.

Tvůrčí projekční a manažerské zkušenosti jsou podloženy projektováním širokého typologického spektra, stavby jsou realizovány i v nejnáročnějších prostorových, stavebně-technických, územních a obchodních podmínkách.

V současné době má ATELIER 8000 spol. s r.o. dvě pobočky v Českých Budějovicích a v Praze. Autorizovaným zástupcem je architekt Martin Krupauer - majitel firmy.

ATELIER 8000 spol. s r.o. zaměstnává kolem 45 kvalifikovaných zaměstnanců - architektů, stavebních inženýrů, TZB inženýra - koordinátora, statika, specialisty na projektové řízení, pracovníka projektové kontroly, administrativní a pomocné pracovníky.

Zkušenosti atelieru jsou získávány a prověřovány při spolupráci se světově proslulými kancelářemi jako Architectures Jean Nouvel, Frank Gehry, Altoon + Porter, Benoy, Abbey a  významnými klienty, jako jsou ING GROUP, Telefónica, E.ON, ČSOB, IKANO, ECM, Rodamco, MCA, UBM, Škoda Auto, SKANSKA, Prior, SMC Development, Passerinvest Group a další.