Narodila se v roce 1982 v Litvínově. V roce 2007 absolvovala obor pozemní stavby a architektura na FSV - ČVUT v Praze. Od roku 2010 je autorizovanou inženýrkou pro pozemní stavby.

Působí jako vedoucí sekce architektury, zakladatelka a majitelka ARCHCON atelier, s.r.o. Atelier se specializuje na projektování moderních prémiových pasivních a nízkoenergetických dřevostaveb pro bydlení a občanskou vybavenost.

"Dřevostavby jsou mojí životní láskou. Navrhuji je již více než 10 let a stále se učím nové věci. Správný směr si vždy ověřím v několika variantách, které prezentuji klientovi. Snažím se, aby mé návrhy do místa stavby citlivě zapadly, respektuji genia loci. S klientem řeším stavbu od prvních skic, přes architektonický návrh a projekt až po detailní řešení interiéru.

Nechci, aby můj pohled na architekturu a život vůbec, byl uzavřený. Proto hledám inspiraci i mimo svůj obor. Absolvovala jsem Českou školu Feng-shui a seminář o principech Vastu Shastra. Jako maminka se zajímám i o montessori pedagogiku. Svoje poznatky pak s nadšením přenáším do návrhů montessori školek a prostor určeným pro děti v rámci rodinných domů

Prostřednictvím svého muže přijímám informace o permakulturních zahradách. Svůj vztah k ochraně životního prostředí vyjadřuji také postojem ke zvířatům - oblékám se a stravuji eticky, bez živočišných produktů. Je to moje volba a život mi tak více chutná."


Projekty i realizace ARCHCON atelier, s.r.o. jsou často publikovány v tuzemských médiích.
Během své kariéry obdržela díla ocenění v soutěžích (Dřevěná stavba roku, Dřevěný dům, Cena Petra Parléře).

Realizace a projekty

Další realizace a projekty
Strom Novatop - návrh výstavního pavilonu, veletrh Dřevostavby, 2012
Školící středisko ČSA, Most, 2013
Výzkumné a vývojové centrum TOPTEC, investor AV ČR, Turnov, 2011